äntligen hemma -.-'

sitter här vid datorn, med älsklingen i min famn samtidigt som han äter, så sitter och skriver med en hand vilket är lite krångligt men det går :) det enda jag tänker på är att jag håller hans huvud rätt för vill inte skada honom :o så jag skriver väääääldigt långsamt :)

jag kom hem för ungefär en och en halvtimme sedan, och var otroligt hungrig med tanke på att frukost var det enda jag hade ätit. resan till sjukhuset gick bra äve´n om jag inte har en barnvagn... DU HÖRDE RÄTT! no stroller :o min syster beställde den IGÅR -.-' så vi åkte spårvagn och buss med bilbarnstolen.

hihi, första gången han åker buss <3

 

hos läkaren gick det bra, han har gått upp i vikt vilket är bra :) fast samtidigt vill jag inte eftersom att jag inte vill att han ska växa upp :( han är såå sööt som han är! nu väger han 2860 gram efter fem dagar, tjockis ! xD han ville verkligen inte vägas, när jag lade honom på vågen började han skrika helt hysteriskt, plus att han var helt naken vilket gjorde att han frös. men när han fick på sig kläder och lite mat blev han lugn igen och somnade :). hörseltestet gick mindre bra. på vänster öra var det bra men på höger öra var det inte så bra :/. läkaren sa att han hade en trång hörselgång och att det kunde bero på att et fortf fanns kvar fosterfett. eller störningar, alltså att han gjorde ljud ifrån sig.

 

efter läkarbesöket åkte jag till mölndal med min kusin för att besöka svensk direktreklam, vilket tog lång tid. det värsta för mig, var att min lilla älskling inte var med mig :'( han följde med min mamma hem för det blåste så mycket och för att jag inte har någon barnvagn! det kändes sååå konstigt, för han har varit i min mage i nio månader och så är han sedan så långt bort :/ det längsta han har varit från mig är andra sidan rummet och nu var han i göteborg och jag i mölndal. jag kunde inte sluta tänka på honom, men mamma ringde flera gånger och sa att han fortfarande sov, vilket lugnade ner mitt hjärta :) jag var borta i två timmar innan jag var hemma :o och sov fortf. men vaknade sedan och grät asmkt för hans bjöla var full, ew :P men mamma bytta på honom snabbt och nu sitter vi här :) men nu får jag fortsätta med det jag gör, skriver senare :)


godmorgon, igen :)

ska snart till sjukhuset med min son (älskar att säga det!<3 fast det känns fortf konstigt xD), han ska göra ett hörseltest och vägas. min kille kom precis hit för att träffa min lilla prins, tydligen längtar han efter honom mer än vad han längtar till mig ...

nu får jag i alla fall ta en dusch, mata lillen och sedan off to the hospital :)

see you guys later ;)

morsning :p

god morgon, väldig tidig morgon xD
matade precis bebisen med dens egen speciella mjölk, och nu sove den sött igen :)

vart var vi? jo, jag minns inte riktigt vad jag har gjort men gick min sista dag i skolan onsdagen den 19 oktober, asså förra veckan :p. egentligen skulle det vara på måndagen men jag ville inte, plus att jag oxå ville göra två prov innan xD. sedan dess har jag bara varit hemma :).

jag har jobbat väldigt mycket med mitt rum för att bebisen ska få plats. jag byggde upp sängen som ni såg på inlägget innan, rev ner en HEL hylla och köpt en ny byrå för bebisens kläder och renoverat om mitt rum. jag önskar att jag hade en bild på hur det såg ut innan så jag kunde visa :/ men kan lägga upp en bild på hur det ser ut nu ist :) hyllan jag rev ner var jättestor, vilket betyder att det stod massor med saker på den så sparade en del av hyllan så en del av sakerna har en plats att vara på. det är oxå anledningen till varför jag inte har kunnat skriva här, för all min tid har gått till att jobba med mitt rum.

min syster fyllde år den nionde, så jag och mamma bakade en tårta till henne. mamma bakade en smörgåstårta och jag bakade en "vanlig" tårta, fast mamma bakade sin dagen innan så alla smaker skulle hinna smälta ihop. jag däremot, bakade tårtan en halvtimme innan min syster skulle komma :p. min kusin fyllde år den tredje så vi firade henne samma dag som min syster, så den tårtan jag bakade blev till henne :) min syster fyllde 22, men jag vet inte hur gammal min kusin blev, jag måste fråga henne xD


här är tårtorna :) asgoda var dem, spec mammas :o

jag har oxå träffat min barnmorska och gjort viktskattningar på bebisen då han låg i magen, jag minns inte riktigt hur mycket han vägde alla gånger, men jag ska fråga min barnmorska om det :)

från min systers födelsedag började jag planera min babyshower. om du inte vet vad det är, så är det en fest man har innan bebisen kommer. jag vet, tre veckor och två dagar innan bebisen skulle födas men ändå Cx. hade köpt massor med godis och dricka och bjöd över 25 pers! men bara sex kom, är jag verkligen så hatad ? :( det känns verkligen som att människor inte gillar mig och jag förstår inte varför... men iaf, en del kom i ala fall :)




i lördags hade jag min babyshower, det var väldigt kul :) jag hade bakat massor med muffins, hade frukt som man kunde doppa i choklad, bakade en tårta och massor med mer godsaker. ist för att jag ska berätta så kan jag lika gärna visa en bild :)



vi snackade, lyssnade på musik och chillade helt enkelt. sedan hade vi en "frågestund" där de fick fråga mig massor med frågor om min graviditet ochallt runt omkring det. det kändes härligt att vara i rampljuset hihih (a). sedan kollade vi på norbit, en komedifilm med eddie murphy som jag bara ÄLSKAR!!<3 och jag nästan dog av skratt xD och när filmen nästan var slut kände jag attt jag började få ont... vad kan det vara ? :p

så nu sitter jag här, och ska nu sova igen. det är nog bäst så för min son väntar på mig <3

vad har egentligen hänt?

hej igen, lämnade precis lillen i sin lilla säng :). så söt mitt lilla under är!
men jo, vad har hänt under dessa vecdkor egentligen ?

först och främst var jag i ullared den 27 september, på lördagen med min storasyster och storebror. vi köpte saker till bebisen, och hittade massor med söta saker :D tyvärr så kan man inte köpa allt -.-'
oturligt nog hittade jag inte mitt bankkort morgonen då vi skulle åka och min bror skulle komma klockan nio på morgonen. jag började leta vid tjugo i nio och när klockan var fem över hade jag fortfarande inte hittat den. då var min bror framme. jag var tvungen att fortsätta leta eftersom att jag behövde mitt bankkort :omen hittade det inte :( jag kunde inte heller be min mamma om pengar eftersom att min lillebror hade tappat bort sin mobil kvällen innan så han och min mamma var ute och letade efter den just då jag letade efter mitt bankkort. min bror höll på att tappa sitt tålamod eftersom att jag skulle vara klar NIO men nu var klockan tjugo över... när klockan var tjugo över kom mamma hem, ÄNTLIGEN! så hon gav mig tusen kr, jag hade runt 530 kr i plånboken plus en rikskupong på 50 kr som jag hade fått från gratisbio.se. det är en sida som man samlar ihop poäng och sedan byter ut poängen mot presentkort eller biobiljetter och biomeny :) om du vill bli medlem så kan du bli det geom att kopiera denna länken: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=194995

här är presentkortet jag fick förresten :)


iallafall, vi kom iväg tillslut och hittade massor med saker. jag köpte massor till bebisen och en tröja till mig själv, som min bror betalade då. här är sakerna, fast det man inte kan se på bilden är örngottet, lakanet, överkastet, påslakanet, mobilen och nallen som jag oxå köpte eftersom att det är nerbäddat i hans säng :)

herregud, detta har tagit tre timmar för mig att skriva :o jag borde nog skynda på...

 

bilden tog jag precis, tröjan hittade jag inte men struntsamma :)

en vecka senare gick jag och min kompis marcela till en IFK-Mjölby match. hade med mig en fet påse med godis medan vi satt och njöt av matchen. först var vi lite sena tack vare spårvagnarna -.-' och när vi väl var framme letade vi i en evighet efter våra platser :o efter ett tag hittade vi , och då var det tjugo min kvar på första halvlek :p här är vi :)

 

jag hade tydligen tagit en bild på sängen och allt annat som jag hade tagit igår xD här är den:

men nu måste jag sova, skaa försöka vakna tidigt för att fortsätta skriva. då får ni veta vilket kön det är :).

godnatt ! <3


hello hello :)

hejhej :)
jag vet, jag har inte hört av mig på länge... det har varit lite stressigt under den senaste tiden. men nu är jag här :)

här är kakan jag bakade


väldigt god var den :). jag ska berätta vad jag har gjort under de senaste veckorna, men först vill jag bara säga att jag har blivit MAMMA till en liten .... ! helt otroligt, jag mamma ! :D jag kom hem från sjukhuset igår vid halv sextiden, skulle kommit hem tidigare om det inte vore för min mamma och kusin som var i willys under en evighet -.-' vad jag fick säger jag inte än, det berättar jag efter att jag har duschat :)

vi ses snart <3

RSS 2.0